Szerdán megkezdi a rájátszás küzdelmeit a DEAC

E. Ádám * 2018-04-12 10:59:18

Szerdán a Sopron KC ellen megkezdi az alsóházi rájátszást a DEAC kosárlabdacsapata. A hajdúságiak 8 győzelemmel és 18 vereséggel a 12. helyen végeztek az alapszakaszban így a bentmaradásért még kőkeményen meg kell küzdeniük a folytatásban. A vendég soproniak messze a várakozások alatt teljesítve 6-20-as mérleggel, egy hellyel a cívisvárosiak mögött zártak, így várhatóan élet-halál küzdelem fog folyni a pályán. Mindkét fél célja egyértelműen a kiesésről döntő play-out harc elkerülése, melyhez a szerdai győztes egy lépéssel közelebb is kerülhet.

-Törleszteni valónk is van a Sopronnal szemben, hiszen egy hónappal ezelőtt legyőztek hazai pályán minket, ami egy nagyon fájó vereség volt. Sok buta hibát követtünk el, remélem ezeket a szerdai meccsre sikerül kijavítanunk. Az alsóházban már minden mérkőzés duplán számít, így ez a két mérkőzés előny nem nyugtathat meg minket. Ezen a találkozón is nagyon fontos lesz a lepattanózás, azt gondolom, hogy nálunk ez szinte az egész szezonban kulcskérdés volt, ahogyan a védekezésben való agresszivitás is, hiszen ez legtöbbször magával hordozza az eredményes támadójátékot is. –vélekedett Berényi Sándor vezetőedző.

A DEAC nagyon fontos hét elé néz, hiszen a szerdai meccs után szombaton a MAFC-hoz látogatnak, akik jelenleg a Sopronnal megegyező mérleggel az utolsó helyen állnak.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: E. Ádám


további cikkek a témában

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS