Kaposvárra látogat a Berényi-csapat

DEAC Basket * 2017-11-06 15:45:53

A tabella harmadik helyén álló Kaposvári KK együtteséhez látogat szombaton a DEAC kosárlabdacsapata. Berényi Sándor együttese már pénteken elutazik soron következő ellenfeléhez, ám várhatóan nagyon nehéz dolguk lesz a bajnokságot szenzációs formában kezdő somogyiak ellen.

A Kaposvár négy győzelemmel kezdte a szezont, első vereségüket előző héten szenvedték el a hazai pályán még hibátlan Szombathely otthonában. Fekete Ádám együttese otthon magabiztosan győzte le a Jászberényt és a múlt héten Debrecenben remeklő Körmendet, míg idegenben a MAFC-ot és a Sopron fektették két vállra. –Nagyon jó együttesnek tartom szombati ellenfelünket, a kezdőötösük az egyik legjobb a bajnokságban. Kellemetlen szerkezetben játszanak, három palánk alatt is otthonosan mozgó játékossal, a hátvédeik pedig nagyszerűen bontják a védelmet és egészen extra százalékkal dobják a hárompontosokat. Baki Gergely várhatóan ellenünk tér majd vissza, így a kispadjuk is tovább erősödhet, nagyon kemény mérkőzésre számítok. –vélekedett a Kaposvárról Berényi Sándor.

A Marko Spica, Heindlein Roland, Ivosev Tamás hármas évek óta nagyon stabil teljesítményt nyújtanak az A-csoportban, de az 57 százalékkal (!) triplázó újonc, Mongomery Evans, és a közel 20 pontot átlagoló Cristopher Dunn semlegesítése is kulcsfontosságú lehet. –A héten kielemeztük a játékukat, megpróbálunk a lehető legjobban felkészülni belőlük. Védekezésben és lepattanózásban még mindig rengeteget kell javulnunk, a Kaposvár az a csapat, aki minden apró megingásunkat könyörtelenül ki fog használni. Bár voltak kisebb betegségek és sérülések, várhatóan ugyanazzal a kerettel fogunk tudni pályára lépni, mint az elmúlt héten. –zárta szavait a szakember.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: DEAC Basket


további cikkek a témában
Responsive image
Hivatalos: Borisov a DEAC-ban

DEAC Basket * 2018-07-13 15:15:49

Responsive image
Esélyt sem hagyott a Szolnok

DEAC Basket * 2018-11-10 18:26:04

Responsive image
Szegeden folytatja a Berényi-csapat

DEAC Basket * 2018-10-25 13:21:46

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS