Hétfőtől indul a bérletárusítás

E. Ádám * 2018-09-06 10:08:53

A városban két helyen, a Debreceni Jégcsarnok sportboltjában, illetve a DEAC Dóczy utcai irodájában lehet megvásárolni az előttünk álló szezonra szóló bérleteket, akár mindhárom egyetemi együttes (kosárlabda, jégkorong, futsal) meccseire! A bérletárusítás hétfő délután (szeptember 3.) 15 órakor kezdődik.

Mindhárom sportág esetében a teljes szezonra szólnak az éves belépők. A nagy érdeklődésre tekintettel - illetve, hogy a kártyákkal kapcsolatos néhány perces ügyintézést megkönnyítsük - a bérleteket a Debreceni Jégcsarnokban található sportboltban (nyitva hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 15.00-19.00 között), illetve a DEAC Dóczy utcai irodájában is beszerezhetik nyitvatartási időben (munkanapokon 8-17 óra között).

A DEAC vezetői idén számos kedvezménnyel készültek a bérleteket illetően. A szokásos felnőtt-, diák- és nyugdíjas bérletek mellett egyetemi hallgatóknak és Életmód Klub tagoknak további kedvezményeket biztosít a klub. Csakúgy, mint az adott szakosztályok igazolt sportolóinak.

Fontos információ, hogy a bérlet egyben egy UNIPASS kártya, ami kedvezményekre jogosít és fizetési funkcióra is használható, például egyetemi büfékben, éttermekben, a HALL-ban, a Nagyerdei Víztoronyban, az UNIFIT-ben vagy épp a Campus Fesztiválon.

A bérletkonstrukció részletei:

Felnőtt: 10.000 Ft

Diák/nyugdíjas: 5.000 Ft

Utánpótlás játékosok: 3.000 Ft

Unipass/hallgato: 5.000 Ft

Unipass/életmód: 4.000 Ft

Támogatói: 70.000 Ft


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: E. Ádám


további cikkek a témában

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS