Sopronban vendégszerepel a DEAC

E. Ádám * 2018-04-23 12:28:09

Szerdán újra megpróbálhatja matematikailag is kiharcolni a bentmaradást a DEAC kosárlabdacsapata. Berényi Sándor együttese ezúttal Sopronba látogat, a 19 órától kezdődő mérkőzésen egy győzelemmel bebiztosíthatják jövő évi élvonalbeli tagságukat, de szerencsés esetben ehhez akár egy 18 pontos vereség is elég lehet.

A két gárda a szezon során már háromszor is találkozott, az alapszakaszban két vendéggyőzelem született, míg az első alsóházi összecsapásukon 18 ponttal nyert a DEAC a Nagyerdőn. Molnár Andrásék ekkor a szezon eddigi legjobb produkciójával rukkoltak elő, a második negyedben mutatott fantasztikus játéknak köszönhetően valósággal átgázoltak Sabáli Balázs együttesén. A hajrában már közel harminc pont is volt a két fél között, ám az utolsó percek a vendégeknek sikerültek jobban, így lehet még némi keresni valójuk az egymás elleni eredmény tekintetében. A Sopron csak abban az esetben kerülheti el a playoutot, ha hátralevő három mérkőzését kivétel nélkül megnyeri, a DEAC-ot legalább 19 ponttal veri, és a cívisvárosiak mindhárom mérkőzésüket elvesztik.

A DEAC-nál a hosszú idő óta maródi Farkas Attila mellett Dallas Lauderdale sem tudja vállalni a játékot, az amerikai center Achillese a Jászberény elleni mérkőzés előtti utolsó edzésen sérült meg, még nem tudni pontosan, hogy mikor térhet vissza.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: E. Ádám


további cikkek a témában
Responsive image
Megvan a DEAC harmadik légiósa is

E. Ádám * 2018-07-24 10:15:20

Responsive image
Kecskemétre látogat a Berényi-csapat

E. Ádám * 2018-10-05 20:30:25

Responsive image
Visszatérni a győzelem útjára

E. Ádám * 2018-01-27 19:24:27

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS