Ezúttal semmi sem akart összejönni

E. Ádám * 2018-02-19 08:30:16

Fájó vereségbe futott bele a DEAC csapata az Amatőr női NBI-es bajnokság 16. fordulójában. A tabella alsó felében szerénykedő Szolnok bátor játékával meglepte a tartalékosan felálló debrecenieket, és végig vezetve magabiztos győzelmet aratott. Kovács Imre tanítványainak így minden esélye elszállt, hogy elcsípjék a felsőházat érő harmadik helyet, sőt a mezőny sűrűsége miatt még az sem dőlt el, hogy biztosan a középházba jutnak az alapszakasz végeztével. Ehhez a hátralévő két mérkőzésből legalább egyet meg kell nyerniük, melyre kiváló alkalmat szolgáltat a sereghajtó ELTE Fortis elleni hazai bajnoki szombaton.

Szolnoki MÁV SE – DEAC 71-47 (17-11, 23-6, 14-19, 17-11)

DEAC: Szabó R. 7, Szabó Ev. 6/3, Papp -, Gál 18, Stekler 2 cserék: Mezei 12/6, Kernács 2, Szabó Em -, Ruzsa Kiss Schubert -, Radványi -.

edzők: Kovács Imre, Jávor Barna

Kovács Imre: Nehéz bármit is mondani a mai produkció láttán. Ilyen bátortalanul és puhán játszani nem lehet, rengeteg üres helyzetünket továbbpasszoltuk. Egyedül talán a harmadik negyed volt értékelhető, de az egész mérkőzésen gond volt a védekezésünkkel. Sajnos ezzel a vereséggel eldőlt, hogy az alsóház elkerülése ellen kell majd küzdenünk a hátralévő mérkőzéseken, de hogy ezt elérjük, ahhoz mindenki kell majd.

 


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: E. Ádám


további cikkek a témában

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS