Nagyon közel álltak a bravúrhoz a DEAC-os hölgyek

E. Ádám * 2018-10-15 12:33:16

Hajszálnyira volt Kovács Imre és Jávor Barna együttese, hogy legyőzze a listavezető Csata DSE-t a Női Amatőr NBI 3. fordulójában. Mezei Dóráék végig egyenrangú ellenfelei voltak az éremesélyes fővárosiaknak, a félidőben még négy ponttal vezettek. A rendkívül fordulatos mérkőzésen meg volt a debreceni hölgyeknek az esélye a győzelemre, de a végjátékban a vendégek összpontosítottak jobban, s végül 3 pontos győzelmet arattak. A bíztató játékot Foltin Blanka sérülése árnyékolta be, a fiatal játékos várhatóan közel egy hónapot lesz kénytelen kihagyni bokasérülése miatt. 

DEAC - Csata DSE 61-64 (13-13, 18-14, 19-21, 11-16)

DEAC: Szabó Réka 7/3, Földvári Andrea 12, Gál Annamária 11, Göttlinger Anna 7/3, Mezei Dóra 10, Kernács Réka, Foltin Blanka 14, Radványi Ágnes, Jávor Petra, Papp Alexandra.

Edzők: Kovács Imre, Jávor Barna

Kovács Imre: Maximális gratuláció a lányoknak azért, amit ma a pályán véghez vittek. Reális esélyünk volt a győzelemre, de egy-egy védekezési kihagyás, túlsegítés miatt és a sok ki nem kényszerített eladott labda miatt nem tudtunk nagyobb előnyre szert tenni, vagy éppen a 8-10 pontos előnyünket megtartani. 10 másodperccel a vége előtt egálnál kaptunk egy hárompontost, amit nem tudtunk már kijavítani. Úgy gondolom, hogy jó úton haladunk és a lányok is partnerek ebben. Foltin Blankának ezúton is jobbulást kívánunk!


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: E. Ádám


további cikkek a témában

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS